Outfit: Light & Springy

CSC_0957

Light pink cardigan, white shirt, jeans and nude heels. Light and springy. This is my new super soft cardigan I ordered at Loavies. It is made of suedine and feels so soft. We shot this outfit on a beautiful sunny day in the town where I grew up. I just love these surroundings with green meadow with cows and wild flowers. It is such a big difference with the city where I live, but I like both and luckily I don’t live too far from this place.

Een lichtroze vest, wit T-shirt, jeans en nude hakken. Licht en lenteachtig. Dit is mijn nieuwe super zachte vest dat ik bestelde bij Loavies. Het is gemaakt van suedine en voelt zo zacht. Deze outfit shoot deden we op een zonnige dag in het dorp waar ik ben opgegroeid. Ik hou echt van deze omgeving met groene weilanden met koeien en wilde bloemen. Het is zo’n groot verschil met de stad waar ik in woon, maar ik hou van beide en gelukkig woon ik niet ver van deze plek.

I hope you all have a great week with lots of sun. My plans for the week are: work and going to the gym. And in the weekend I go for a day trip by train to Lille with a friend.

Ik hoop dat jullie een fijn week hebben met veel zon. Mijn plannen voor de week zijn werken en sporten. En in het weekend ga ik voor een dagtripje met de trein naar Lille met een vriendin.

DSC_0904

DSC_0940

DSC_0932

 

DSC_0921

DSC_0935

 

DSC_0958

 

DSC_0923

DSC_0953

What do you think of this outfit?

Cardigan: Loavies

T-shirt: Only

Jeans: Zara

Heels: Guess

Bag: Michael Kors

Sunnies: Marc Jacobs

Watch: Michael Kors

Earrings: Hema

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail
Volg:

5 Reacties

 1. juni 2, 2015 / 10:20 pm

  je schoenen matchen mooi met je vestje, en je tas met je top! super leuke outfit!

  • Nancy
   juni 3, 2015 / 3:43 pm

   Ik volg je nu al een poosje ook op Instagram en ik hou van je basic style! Wat ik aan de foto’s kan aflezen ben je niet ver van mij opgegroeid Krimpenerwaard?

   • Amy
    Auteur
    juni 3, 2015 / 10:17 pm

    Hi Nancy, leuk om te horen en dankjewel! Ik ben opgegroeid in Krimpen aan den IJssel en woon tegenwoordig in Rotterdam. x Amy

  • Amy
   Auteur
   juni 3, 2015 / 10:18 pm

   Thanks Bertine! x

   • Nancy
    juli 21, 2015 / 10:46 pm

    Grappig 🙂 ik kom uit Lekkerkerk :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.